(FI) Usein kysytyt kysymykset

4 min. readlast update: 11.15.2022

Bonukset ja kampanjat 

Tarjoatteko tervetuliaisbonuksia uusille asiakkaille?

Kyllä, tarjoamme uusille asiakkaille sekä Vedonlyönnin tervetuliaisbonuksen että Kasinon tervetuliaisbonuksen. Voit lunastaa tervetuliaisbonuksen syöttämällä bonuskoodin ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Lisätietoja tervetuliaistarjouksistamme sekä muista kampanjoistamme löydät osoitteesta: https://www.stsbet.com/fi/kampanjat

Mistä löydän ilmaisvetoni?

Ilmaisvedot eivät näy tilisi käteis/bonussaldossa. Käytettävissä olevat ilmaisvedot näkyvät suoraan vetokupongissasi.

Miten voin käyttää ilmaisvetojani?

Valitse ensiksi haluamasi kohteen tai kohteet. Vetokuponkiisi ilmestyy näkyviin teksti "Ilmaisveto", mikäli tililläsi on ilmaisvetoja käytettävissä.

Valitse haluamasi ilmaisveto, mikäli sinulla on useampia ilmaisvetoja käytettävissä. (HUOM! Vetokupongin panoksen on oltava 0€, jotta pääset valitsemaan ilmaisvedon).

Paina lopuksi alapuolella olevaa "Vahvista"-näppäintä. Sinun on ehkä vieritettävä hieman kuvaruutua alaspäin, ennen kuin näppäin tulee näkyviin.

Ilmaisvedon panosta ei voida jakaa useampiin pienempiin panoksiin.

Voinko nostaa bonussaldossani olevia varoja?

Bonussaldossa olevia varoja ei voida nostaa suoraan. Mikäli tilin bonussaldossa on voimassa olevia varoja, nostopyynnön tekeminen johtaa bonussaldossa olevien varojen mitätöintiin.

Miten voin tarkistaa tilini bonussaldon?

Voit tarkistaa bonussaldosi STS-tilin yläpalkista. Ylempänä oleva summa ilmaisee käteisvarasi ja sen alapuolella oleva summa kertoo puolestaan bonusvarasi. Yksityiskohtaisen saldonäkymän saat viemällä kursorin summien päälle. Mobiiliversiossa paina summien vieressä olevaa V-symbolia. Bonusvaroja käytetään automaattisesti kulloinkin voimassa olevien kampanjaehtojen mukaisesti. 

undefined

CASH OUT -OMINAISUUS

Cash Out -ominaisuuden ansiosta voit kontrolloida paremmin jo tekemiäsi vetoja, sillä sinulla on mahdollisuus lunastaa rahoja takaisin jo ennen kyseisen tapahtuman tai ottelun päättymistä, vaikka vetosi olisikin häviämässä! Voit lunastaa vetosi takaisin kokonaan tai osittain. Voit hyödyntää Cash Out -toimintoa milloin tahansa ja lunastaa myös tarjolla olevat mahdolliset voitot. Jos päätät käyttää Cash Out -ominaisuutta, kyseisestä vedosta tarjottu summa maksetaan tilillesi, eikä kohteen lopputuloksella ole vaikutusta tilillesi maksettavaan summaan.

Milloin Cash Out on saatavilla?

Cash Out on saatavilla valituissa tapahtumissa, otteluissa ja kohdetyypeissä, sekä ennen tapahtumaa tehtävissä vedoissa että livevedoissa, single-vedoissa ja yhdistelmävedoissa, useissa eri urheilulajeissa kuten jalkapallo, tennis ja koripallo. Näet vedonlyönnin kohdetyyppien yhteydessä erikoislogon ($), joka ilmaisee että Cashout on saatavilla. Jos erikoislogoa ($) ei näy, Cash Out ei ole saatavilla kyseisessä urheilulajissa tai kohdetyypissä. Jos haluat tehdä lunastuksen, sinun tarvitsee vain klikata haluamasi vedon kohdalla "Cashout" -painiketta “Vedot”-laatikossa tai “Omat vedot” kansiossa.

Oma STS-tilini

Miten vahvistan tilini?

Huomioithan, ettemme pyydä aina vaadittuja asiakirjoja heti, kun olet luonut oman STS-tilin. Meitä edellytetään tekemään kuitenkin jossain vaiheessa vahvistusprosessi jokaiselle tilille. Tarkastusosastomme voi pyytää sinua toimittamaan meille joitakin asiakirjoja milloin tahansa. Voit kuitenkin aina toimittaa kyseiset asiakirjat meille jo etukäteen. Löydät lisätietoja vaadituista asiakirjoista linkistä: https://help.stsbet.com/-general-tc/fi-tunne-asiakkaasi/

Saako minulla olla useampi kuin yksi tili?

Ei saa, sinulla voi olla vain yksi tili. Useamman kuin yhden tilin luominen Yleisten sääntöjen ja ehtojen mukaisesti ehdottomasti kiellettyä. 

Haluan sulkea tilini. Miten teen sen?

Voit tehdä sen "Tili/Muokkaa profiilia" -kansiossa tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen livechatin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen support@stsbet.com

VEDONLYÖNTI

Voinko peruuttaa vetoni?

Et voi. Vetoa ei voida peruuttaa sen jälkeen, kun se on vahvistettu ja rekisteröity järjestelmään.

Jalkapallo-ottelu, josta löin vetoa, peruttiin/siirrettiin. Mitä vedolleni tapahtuu?

Jos peliä ei ole pelattu/ei pelata 24 tunnin sisällä alkuperäisestä ajankohdasta, veto mitätöidään ja panos palautetaan. 

Muiden lajien osalta voit tarkistaa eri urheilulajin erityissäännöt täältä (toistaiseksi vain englanniksi): https://help.stsbet.com/-special-rules-for-each-sport/

Vetoni on mitätöity. Mitä se tarkoittaa?

Jos vetosi oli single-veto, panos palautetaan tilille. Jos kyseessä oli yhdistelmäveto, mahdollinen voittosumma lasketaan jäljelle jääneiden kohteiden kertoimista ja panos pysyy samana. Mitätöityjä vetoja ei lasketa mukaan mihinkään tarjouskampanjoihin.

Vetotyypit 

Single-vedot

Single-veto tarkoittaa sitä, että lyöt kerrallaan vetoa vain yhdestä kohteesta. Voit tehdä myös useita single-vetoja samaan aikaan, mutta silloin kohteiden kertoimia ei lasketa yhteen, kuten yhdistelmävetojen kohdalla tehdään. 

Yhdistelmävedot 

Yhdistelmävedoiksi kutsutaan vetoja, joissa lyöt vetoa vähintään kahdesta kohteesta samalla kerralla. Kohteiden kertoimet lasketaan yhteen, eikä yksikään kohteista saa olla väärin voittaaksesi vedon. Jos yksi (tai useampi) kohteista mitätöidään, mitätöityjen kohteiden kertoimet muutetaan 1.0:ksi.

Järjestelmävedot

Suurin ero yhdistelmävetojen ja järjestelmävetojen välillä on se, että voit voittaa järjestelmävedon, vaikka kaikki veikkaamistasi kohteista eivät olisikaan oikein. Esimerkiksi 3/5-järjestelmävedon tapauksessa voitat, vaikka vain kolme viidestä veikkaamastasi kohteesta osuisi oikein. Mitä useampi kohde on oikein, sitä suurempi on voittosumma.

Ennen kuin ryhdyt tekemään järjestelmävetoa, päätä etukäteen, kuinka monesta kohteesta haluat lyödä vetoa ja kuinka monen niistä pitäisi osua oikein voittaaksesi vedon. 

Näin teet järjestelmävedon: 

● Valitse haluamasi kohteet, vähintään kaksi.  

  • Valitse vetokupongistasi kohta “Järjestelmä”.
  • Nyt voit valita eri järjestelmien välillä: 2/3 - 7/8; jokaisessa järjestelmätyypissä on eri määrä vetoja, jotka näkyvät järjestelmätyypin kohdalla suluissa. Jos esimerkiksi valitset 3/5-vedon, se tarkoittaa, että kolme viidestä kohteesta pitää olla oikein voittaaksesi vedon. Suluissa oleva 10 Vetoa tarkoittaa, että ko. järjestelmässä 10 triplavetoa. 

Each-way veto (Golf) 

Each Way (EW, E/W) -veto on pohjimmiltaan kaksi erillistä vetoa: voittaja- ja sijoitusveto. Veikatun pelaajan on voitettava tai sijoituttava vedossa mainituille sijoille, jotta veto voittaa

  • Jos asetat vedon EW (1/5, 3 places), ja veikkaamasi golfari sijoittuu kolmen parhaan joukkoon, veto voittaa. 
  • EW-vetosi sijoitusvedon osuudesta maksetaan 1/5 siitä kertoimesta, jolla veikkasit kyseistä golfaria. Esimerkki: Jos kerroin voitolle on 50.00, niin silloin sijoitusvedon voittokerroin on 10.00.
  • Jos veikkaamasi golfari voittaa kilpailun, saat sekä voittajavedon osuuden että sijoitusvedon osuuden.
  • Jos veikkaamasi golfari sijoittuu toiseksi tai kolmanneksi, saat voiton vain sijoitusvedon osuudesta (eli 1/5 kokonaiskertoimesta). Voittajavedon osuus häviää.   
Was this article helpful?