Long Arrow Right External Link angle-right Search Times Spinner angle-left

(FI) Usein kysytyt kysymykset

Bonukset ja kampanjat 

Tarjoatteko tervetuliaisbonuksia uusille asiakkaille?

Kyllä, tarjoamme uusille asiakkaille sekä Vedonlyönnin tervetuliaisbonuksen että Kasinon tervetuliaisbonuksen. Voit lunastaa tervetuliaisbonuksen syöttämällä bonuskoodin ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Lisätietoja tervetuliaistarjouksistamme sekä muista kampanjoistamme löydät osoitteesta: https://www.stsbet.com/fi/kampanjat

Mistä löydän ilmaisvetoni?

Ilmaisvedot eivät näy tilisi käteis/bonussaldossa. Käytettävissä olevat ilmaisvedot näkyvät suoraan vetokupongissasi.

Miten voin käyttää ilmaisvetojani?

Valitse ensiksi haluamasi kohteen tai kohteet. Vetokuponkiisi ilmestyy näkyviin teksti "Ilmaisveto", mikäli tililläsi on ilmaisvetoja käytettävissä.

Valitse haluamasi ilmaisveto, mik√§li sinulla on useampia ilmaisvetoja k√§ytett√§viss√§. (HUOM! Vetokupongin panoksen on oltava 0‚ā¨, jotta p√§√§set valitsemaan ilmaisvedon).

Paina lopuksi alapuolella olevaa "Vahvista"-näppäintä. Sinun on ehkä vieritettävä hieman kuvaruutua alaspäin, ennen kuin näppäin tulee näkyviin.

Ilmaisvedon panosta ei voida jakaa useampiin pienempiin panoksiin.

Voinko nostaa bonussaldossani olevia varoja?

Bonussaldossa olevia varoja ei voida nostaa suoraan. Mikäli tilin bonussaldossa on voimassa olevia varoja, nostopyynnön tekeminen johtaa bonussaldossa olevien varojen mitätöintiin.

Miten voin tarkistaa tilini bonussaldon?

Voit tarkistaa bonussaldosi STS-tilin yl√§palkista. Ylemp√§n√§ oleva summa ilmaisee k√§teisvarasi ja sen alapuolella oleva summa kertoo puolestaan bonusvarasi. Yksityiskohtaisen saldon√§kym√§n saat viem√§ll√§ kursorin summien p√§√§lle. Mobiiliversiossa paina summien vieress√§ olevaa V-symbolia. Bonusvaroja k√§ytet√§√§n automaattisesti kulloinkin voimassa olevien kampanjaehtojen mukaisesti. 

undefined

CASH OUT -OMINAISUUS

Cash Out -ominaisuuden ansiosta voit kontrolloida paremmin jo tekemiäsi vetoja, sillä sinulla on mahdollisuus lunastaa rahoja takaisin jo ennen kyseisen tapahtuman tai ottelun päättymistä, vaikka vetosi olisikin häviämässä! Voit lunastaa vetosi takaisin kokonaan tai osittain. Voit hyödyntää Cash Out -toimintoa milloin tahansa ja lunastaa myös tarjolla olevat mahdolliset voitot. Jos päätät käyttää Cash Out -ominaisuutta, kyseisestä vedosta tarjottu summa maksetaan tilillesi, eikä kohteen lopputuloksella ole vaikutusta tilillesi maksettavaan summaan.

Milloin Cash Out on saatavilla?

Cash Out on saatavilla valituissa tapahtumissa, otteluissa ja kohdetyypeiss√§, sek√§ ennen tapahtumaa teht√§viss√§ vedoissa ett√§ livevedoissa, single-vedoissa ja yhdistelm√§vedoissa, useissa eri urheilulajeissa kuten jalkapallo, tennis ja koripallo. N√§et vedonly√∂nnin kohdetyyppien yhteydess√§ erikoislogon ($), joka ilmaisee ett√§ Cashout on saatavilla. Jos erikoislogoa ($) ei n√§y, Cash Out ei ole saatavilla kyseisess√§ urheilulajissa tai kohdetyypiss√§. Jos haluat tehd√§ lunastuksen, sinun tarvitsee vain klikata haluamasi vedon kohdalla "Cashout" -painiketta ‚ÄúVedot‚ÄĚ-laatikossa tai ‚ÄúOmat vedot‚ÄĚ kansiossa.

Oma STS-tilini

Miten vahvistan tilini?

Huomioithan, ettemme pyydä aina vaadittuja asiakirjoja heti, kun olet luonut oman STS-tilin. Meitä edellytetään tekemään kuitenkin jossain vaiheessa vahvistusprosessi jokaiselle tilille. Tarkastusosastomme voi pyytää sinua toimittamaan meille joitakin asiakirjoja milloin tahansa. Voit kuitenkin aina toimittaa kyseiset asiakirjat meille jo etukäteen. Löydät lisätietoja vaadituista asiakirjoista linkistä: https://help.stsbet.com/-general-tc/fi-tunne-asiakkaasi/

Saako minulla olla useampi kuin yksi tili?

Ei saa, sinulla voi olla vain yksi tili. Useamman kuin yhden tilin luominen Yleisten s√§√§nt√∂jen ja ehtojen mukaisesti ehdottomasti kielletty√§. 

Haluan sulkea tilini. Miten teen sen?

Voit tehdä sen "Tili/Muokkaa profiilia" -kansiossa tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen livechatin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen support@stsbet.com

VEDONLY√ĖNTI

Voinko peruuttaa vetoni?

Et voi. Vetoa ei voida peruuttaa sen jälkeen, kun se on vahvistettu ja rekisteröity järjestelmään.

Jalkapallo-ottelu, josta löin vetoa, peruttiin/siirrettiin. Mitä vedolleni tapahtuu?

Jos peli√§ ei ole pelattu/ei pelata 24 tunnin sis√§ll√§ alkuper√§isest√§ ajankohdasta, veto mit√§t√∂id√§√§n ja panos palautetaan. 

Muiden lajien osalta voit tarkistaa eri urheilulajin erityissäännöt täältä (toistaiseksi vain englanniksi): https://help.stsbet.com/-special-rules-for-each-sport/

Vetoni on mitätöity. Mitä se tarkoittaa?

Jos vetosi oli single-veto, panos palautetaan tilille. Jos kyseessä oli yhdistelmäveto, mahdollinen voittosumma lasketaan jäljelle jääneiden kohteiden kertoimista ja panos pysyy samana. Mitätöityjä vetoja ei lasketa mukaan mihinkään tarjouskampanjoihin.

Vetotyypit 

Single-vedot

Single-veto tarkoittaa sit√§, ett√§ ly√∂t kerrallaan vetoa vain yhdest√§ kohteesta. Voit tehd√§ my√∂s useita single-vetoja samaan aikaan, mutta silloin kohteiden kertoimia ei lasketa yhteen, kuten yhdistelm√§vetojen kohdalla tehd√§√§n. 

Yhdistelm√§vedot 

Yhdistelmävedoiksi kutsutaan vetoja, joissa lyöt vetoa vähintään kahdesta kohteesta samalla kerralla. Kohteiden kertoimet lasketaan yhteen, eikä yksikään kohteista saa olla väärin voittaaksesi vedon. Jos yksi (tai useampi) kohteista mitätöidään, mitätöityjen kohteiden kertoimet muutetaan 1.0:ksi.

Järjestelmävedot

Suurin ero yhdistelmävetojen ja järjestelmävetojen välillä on se, että voit voittaa järjestelmävedon, vaikka kaikki veikkaamistasi kohteista eivät olisikaan oikein. Esimerkiksi 3/5-järjestelmävedon tapauksessa voitat, vaikka vain kolme viidestä veikkaamastasi kohteesta osuisi oikein. Mitä useampi kohde on oikein, sitä suurempi on voittosumma.

Ennen kuin ryhdyt tekem√§√§n j√§rjestelm√§vetoa, p√§√§t√§ etuk√§teen, kuinka monesta kohteesta haluat ly√∂d√§ vetoa ja kuinka monen niist√§ pit√§isi osua oikein voittaaksesi vedon. 

N√§in teet j√§rjestelm√§vedon: 

‚óŹ Valitse haluamasi kohteet, v√§hint√§√§n kaksi.  

  • Valitse vetokupongistasi kohta ‚ÄúJ√§rjestelm√§‚ÄĚ.
  • Nyt voit valita eri j√§rjestelmien v√§lill√§: 2/3 - 7/8; jokaisessa j√§rjestelm√§tyypiss√§ on eri m√§√§r√§ vetoja, jotka n√§kyv√§t j√§rjestelm√§tyypin kohdalla suluissa. Jos esimerkiksi valitset 3/5-vedon, se tarkoittaa, ett√§ kolme viidest√§ kohteesta pit√§√§ olla oikein voittaaksesi vedon. Suluissa oleva 10 Vetoa tarkoittaa, ett√§ ko. j√§rjestelm√§ss√§ 10 triplavetoa. 

Each-way veto (Golf) 

Each Way (EW, E/W) -veto on pohjimmiltaan kaksi erillistä vetoa: voittaja- ja sijoitusveto. Veikatun pelaajan on voitettava tai sijoituttava vedossa mainituille sijoille, jotta veto voittaa

  • Jos asetat vedon EW (1/5, 3 places), ja veikkaamasi golfari sijoittuu kolmen parhaan joukkoon, veto voittaa. 
  • EW-vetosi sijoitusvedon osuudesta maksetaan 1/5 siit√§ kertoimesta, jolla veikkasit kyseist√§ golfaria. Esimerkki: Jos kerroin voitolle on 50.00, niin silloin sijoitusvedon voittokerroin on 10.00.
  • Jos veikkaamasi golfari voittaa kilpailun, saat sek√§ voittajavedon osuuden ett√§ sijoitusvedon osuuden.
  • Jos veikkaamasi golfari sijoittuu toiseksi tai kolmanneksi, saat voiton vain sijoitusvedon osuudesta (eli 1/5 kokonaiskertoimesta). Voittajavedon osuus h√§vi√§√§.