[FI] Tunne asiakkaasi

2 min. readlast update: 10.04.2021

Voimassa olevien lakisääteisten velvoitteiden mukaisesti sinun on rekisteröitymisvaiheessa annettava useita tietoja henkilöllisyydestäsi, iästäsi ja osoitteestasi. Meidän velvollisuutemme on tietojesi tarkistaminen tarvittaessa. Sen vuoksi saatammekin jossain vaiheessa pyytää sinua toimittamaan meille kopiot seuraavista asiakirjoista: 

 Saatamme pyytää sinua toimittamaan meille kopiot seuraavista asiakirjoista:

  1. Voimassa oleva passi, kansallinen henkilökortti tai ajokortti;
  2. Valokuva itsestäsi, jossa pidät henkilökorttia, passia tai ajokorttia kasvojesi vieressä;
  3. Asiakirja, joka todistaa osoitteesi (saa olla enintään 6 kuukautta vanha): kotitalouslasku (esim. vuokralasku, sähkölasku, tai kaapelitelevisiolasku), pankkitiliote, kotivakuutus, palkkalaskelma, veroilmoitus tai mikä tahansa muu valtion viraston lähettämä virallinen kirje.

 

Huomioithan, ettemme hyväksy matkapuhelinlaskuja, mobiilinettilaskuja tai terveydenhoitolaitosten lähettämiä asiakirjoja.

Pyydämme aina kahta erillistä asiakirjaa todistamaan henkilöllisyytesi ja osoitteesi; et voi käyttää ainoastaan yhtä asiakirjaa kahden eri asian vahvistamiseen. Huomiothan että jokaisesta toimitetusta asiakirjasta on käytävä ilmi viraston nimi, yrityksen logo, asiakirjan myöntämispäivä, asiakkaan etu- ja sukunimi sekä nykyinen osoite.

Turvallisuussyistä asiakirjat tulee aina ladata suoraan pelaajan omalle pelitilille: Muokkaa profiilia -> Vaaditut asiakirjat.

Tämä lisäksi pidämme huolta siitä, että asiakkaidemme varat säilyvät turvassa. Myöhemmässä vaiheessa saatammekin turvallisuusstandardiemme mukaisesti pyytää sinua toimittamaan meille lisäasiakirjoja, jotka todistavat henkilöllisyytesi ja käyttämiesi maksutapojen omistajuuden.

 

Lisäasiakirjojen pyytäminen

Kun toiminta pelitilillä on ylittänyt tietyn aktiivisuuden rajan, saatamme pyytää asiakkaitamme toimittamaan meille lisäasiakirjoja.

Esimerkkejä hyväksyttävistä valokuvista:

Valokuva itsestäsi, jossa pidät henkilöllisyystodistusta kasvojesi vieressä - henkilöllisyystodistus ei saa olla peitetty, eikä se saa peittää kasvojasi. Valokuva ei saa olla peilikuva. Huomioithan, että henkilöllisyystodistus on kuvattava yhdessä paperiarkin kanssa, jossa näkyy STS:n nimi sekä nykyinen päivämäärä.

undefined

Valokuvat maksukorteistasi - kortin kuusi ensimmäistä ja neljä viimeistä numeroa tulee olla näkyvillä kortin molemmilla puolilla. Tarvitsemme kuvat sekä kortin etu- että takapuolesta. Kortin takapuolella oleva CVV-koodi on peitettävä. Tarkistathan, että maksukortti on allekirjoitettu.

undefined

Osoitteesi todistava asiakirja ei saa olla rajattu. On tärkeää, että asiakirjan kaikki neljä kulmaa ovat näkyvissä.

undefined

   

Was this article helpful?