Long Arrow Right External Link angle-right Search Times Spinner angle-left

(FI) Evästeet

Haluamme olla avoimia ja informoida, ett√§ STS.Bet Limited (jatkossa ‚ÄúSTS‚ÄĚ tai ‚Äúme‚ÄĚ) k√§ytt√§√§ ev√§steit√§ verkkosivustolla www.stsbet.com (jatkossa ‚ÄĚverkkosivusto‚ÄĚ).

Ev√§stek√§yt√§nn√∂ss√§ kerromme, mit√§ ev√§steet ovat, miten k√§yt√§mme ev√§steit√§, millaisia kolmansien osapuolten ev√§steit√§ k√§yt√§mme verkkosivustolla, miten voit hallita ja muuttaa ev√§steasetuksiasi sek√§ muuta olennaista tietoa ev√§steist√§.

Mitä evästeet ovat?

Ev√§ste on pieni datatiedosto (tyypillisesti numeroita ja kirjaimia), joka tallennetaan p√§√§telaitteeseen (esim. tietokoneellesi tai √§lypuhelimeesi), kun k√§ytt√§j√§ saapuu verkkosivustolle kyseisen p√§√§telaitteen avulla. Ev√§steet l√§hetet√§√§n sitten takaisin alkuper√§iselle verkkosivustolle jokaisen uuden k√§yntikerran yhteydess√§ - ev√§steiden ansiosta verkkosivusto tunnistaa k√§ytt√§j√§n laitteen ja osaa hy√∂dynt√§√§ tallennettuja asetuksia tai tietoja k√§ytt√§j√§n aikaisemmista toimista. Lis√§ksi k√§yt√§mme paikallisia jaettuja kohteita eli ‚ÄĚFlash-ev√§steit√§‚ÄĚ. N√§m√§ ev√§steet tallennetaan paikallisesti ja ovat kaikkien k√§ytt√§miesi verkkoselainten saatavilla.

Ev√§steit√§ tai Flash-ev√§steit√§ ei voida k√§ytt√§√§ tietokoneellasi olevien muiden tietojen lukemiseen tai hy√∂dynt√§miseen, niill√§ on p√§√§sy ainoastaan sellaisiin tietoihin, jotka liittyv√§t verkkosivustolla vierailuun. K√§yt√§mme n√§it√§ menetelmi√§ vain hallitaksemme verkkopalveluidemme toiminnallisuutta. Ev√§steet auttavat meit√§ seuraamaan verkkosivuston liikennett√§, parantamaan palveluidemme toiminnallisuutta ja tekem√§√§n palvelujen k√§ytt√∂kokemuksesta helpompaa ja / tai merkityksellisemp√§√§. K√§yt√§mme Flash-ev√§steit√§ ja kolmannen osapuolen ev√§steit√§ voidaksemme tarjota sinulle tarpeitasi vastaavaa ja hy√∂dyllist√§ mainontaa.

Ev√§steet voidaan jakaa useisiin eri kategorioihin:

Joitakin evästeitä tarvitaan vain sähköiseen tiedonsiirtoon viestintäverkossa. Toiset evästeet ovat puolestaan välttämättömiä palvelun tarjoamiseksi internetin kautta, jolloin niiden käyttö on olennaista verkkosivuston toimintojen kannalta. Nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä.

Muut ev√§steet, kuten tilasto- ja markkinointiev√§steet, parantavat k√§ytt√∂kokemustasi, jolloin pyyd√§mme sinun suostumustasi niiden k√§ytt√∂√∂n.

Miten käytämme evästeitä?

K√§yt√§mme ev√§steit√§ parantaaksemme k√§ytt√∂kokemustasi. Ev√§steet mahdollistavat tietyt verkkosivuston perustoiminnot, kuten sivun navigoinnin ja p√§√§syn verkkosivuston suojatuille alueille. Ev√§steiden avulla ker√§√§mme tilastoja verkkosivuston k√§vij√§m√§√§rist√§ ja hankimme tietoja verkkosivuston k√§yt√∂st√§. T√§m√§n tiedon avulla voimme kehitt√§√§ ja optimoida verkkosivustoa.

Ev√§steet joko poistetaan automaattisesti, kun k√§ytt√§j√§ sulkee selaimen (ns. "istuntoev√§steet"), tai ne tallennetaan k√§ytt√§j√§n tietokoneelle verkkosivustok√§yntien helpottamiseksi tulevaisuudessa (ns. "pysyv√§t ev√§steet"). My√∂s pysyv√§t ev√§steet poistetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua alla kuvatulla tavalla. Flash-ev√§ste on esimerkki pysyv√§st√§ ev√§steest√§.

Mitä evästeitä käytämme?

K√§yt√§mme verkkosivustolla seuraavan tyyppisi√§ ev√§steit√§. Alla selit√§mme tarkemmin niiden toimintaa, tietojen ker√§√§misen p√§√§m√§√§r√§t ja ev√§steiden ker√§√§mien tietojen s√§ilytyksen keston. Huomiothan, ett√§ ev√§steiden nimet voivat teknisist√§ syist√§ muuttua ajan my√∂t√§:

Ehdottoman v√§ltt√§m√§tt√∂m√§t ev√§steet

N√§m√§ ev√§steet ovat v√§ltt√§m√§tt√∂mi√§, jotta voit navigoida verkkosivustolla ja k√§ytt√§√§ verkkosivuston ominaisuuksia. Ilman n√§it√§ ev√§steit√§ et v√§ltt√§m√§tt√§ pystyisi hy√∂dynt√§m√§√§n kaikkia tarjoamiamme palveluita ja ominaisuuksia, eik√§ verkkosivusto toimisi niin sujuvasti kuin haluaisimme.

Lain mukaan meid√§n ei tarvitse pyyt√§√§ suostumustasi n√§iden ev√§steiden k√§ytt√∂√∂n.

Tilastoev√§steet

N√§m√§ ev√§steet auttavat verkkosivuston omistajia ymm√§rt√§m√§√§n, miten k√§vij√§t ovat vuorovaikutuksessa verkkosivuston kanssa, ker√§√§m√§ll√§ ja raportoimalla tietoja anonyymisti.

Markkinointiev√§steet

Markkinointiev√§steit√§ k√§ytet√§√§n k√§vij√∂iden seuraamiseen eri verkkosivustoilla. Tarkoituksena on kohdentaa k√§ytt√§jille sellaisia mainoksia, joiden uskomme olevan kiinnostavia ja tarpeellisia sinulle. Voimme k√§ytt√§√§ markkinointiev√§steit√§ esimerkiksi mainossis√§ll√∂n muokkaamiseen, k√§ytt√§j√§n kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan toteuttamiseen, saman mainoksen n√§ytt√∂kertojen rajoittamiseen ja markkinatutkimusten tekemiseen.

Personointiev√§steet

N√§iden avulla verkkosivusto tallentaa tietoja, jotka muuttavat sivuston k√§ytt√§ytymist√§ ja ulkon√§k√∂√§, kuten kielivalintoja tai k√§ytt√§j√§n sijainteja.

L√∂yd√§t raportin kaikista verkkosivustollamme olevista aktiivisista ev√§steist√§ klikkaamalla t√§t√§ linkki√§.

Miten voin hallita evästeasetuksia?

Kun vierailet verkkosivustolla, sinua pyydet√§√§n hyv√§ksym√§√§n tai hallinnoimaan ev√§steasetuksia. Voimme tallentaa ev√§steit√§ k√§ytt√§j√§n laitteeseen, jos ne ovat ehdottoman v√§ltt√§m√§tt√∂mi√§ t√§m√§n verkkosivuston toimimisen kannalta. Kaikille muille ev√§steille meid√§n on kuitenkin pyydett√§v√§ k√§ytt√§j√§n suostumus.

Huomioithan, ett√§ voit muuttaa mielt√§si milloin tahansa ja poistaa ev√§steet tai kielt√§yty√§ hyv√§ksym√§st√§ niit√§. Jos poistat ev√§steet tai est√§t ev√§steiden k√§yt√∂n, et ehk√§ pysty k√§ytt√§m√§√§n kaikkia tarjoamiamme ominaisuuksia, et ehk√§ voi tallentaa asetuksiasi, ja jotkin sivumme eiv√§t v√§ltt√§m√§tt√§ toimi oikein.

Miten voin muuttaa evästeasetuksia?

Voit asettaa ja muuttaa ev√§steasetuksia verkkosivustomme ev√§stepalkista. Sen lis√§ksi voit hallita ja / tai poistaa ev√§steit√§ haluamallasi tavalla selaimesi tietosuoja-asetuksista. Katso lis√§tietoja ev√§steiden hallitsemisesta ja / tai poistamisesta selaimen tietosuoja-asetusten avulla:

Evästeiden poistaminen Microsoft Internet Explorer -selaimessa

Evästeiden poistaminen Mozilla Firefox -selaimessa

Evästeiden poistaminen Google Chrome -selaimessa

Poista Flash-evästeet (kaikki selaimet)

Voit poistaa kaikki tietokoneellesi jo tallennetut ev√§steet ja voit useimmissa selaimissa asettaa p√§√§lle ev√§steiden eston. Jos teet n√§in, saatat kuitenkin joutua s√§√§t√§m√§√§n joitakin asetuksia manuaalisesti joka kerta, kun vierailet verkkosivustolla, ja jotkin palvelut ja toiminnot eiv√§t v√§ltt√§m√§tt√§ toimi.

Muutokset tähän evästekäytäntöön

Saatamme p√§ivitt√§√§ t√§t√§ ev√§stek√§yt√§nt√∂√§ aika ajoin. Ilmoitamme sinulle, jos teemme merkitt√§vi√§ muutoksia t√§h√§n k√§yt√§nt√∂√∂n. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan t√§m√§n ev√§stek√§yt√§nn√∂n s√§√§nn√∂llisesti varmistaaksesi, jotta tunnet uusimman voimassa olevan version.